IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 18 iulie 2009

ALIN COTAN, IN PROBE LA POLI IASI


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat sambata ca jucatorul formatiei Petrolul Ploiesti, Alin Cotan, a venit in probe in cantonamentul iesenilor, de la Siegendorf, din Austria.
„In urma discutiilor purtate cu oficialii clubului Petrolul Ploiesti, acestia au fost de acord sa-l lase in probe pe mijlocasul Alin Cotan. Acesta a ajuns aseara (n.r. – vineri seara) in cantonamentul nostru de la Siegendorf, din Austria. Cotan urmeaza sa fie testat in cele trei jocuri pe care le va mai disputa echipa noastra in stagiul austriac. O decizie in privinta lui Cotan, dar si a celorlalti jucatori aflati in probe va fi luata la revenirea in tara“, a declarat Sorin Boca.
Alin Cotan este nascut la 30 noiembrie 1982, la Timisoara, are 1,78m, 67 kg si evolueaza pe postul de mijlocas stanga. ~nainte de a juca la Petrolul Ploiesti, Cotan a mai evoluat la FC Bihor, Liberty Salonta, UTA si in Ungaria, la FC Sopron, formatie cu care a participat si in Cupa UEFA.
Formatia Poli Iasi va disputa duminica urmatorul meci amical, din cadrul stagiului de pregatire de la Siegendorf, din Austria, in compania echipei maghiare de prima liga, ETO Gyor.

Niciun comentariu: