IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 13 iulie 2009

POLI IASI A PELCAT INTR-UN STAGIU DE PREGATIRE IN AUSTRIA


Formatia Poli Iasi a plecat luni dupa-amiaza, cu o cursa de linie, intr-un stagiu de pregatire la Siegendorf, in Austria, pana la 24 iulie.
Lotul de 21 de jucatori deplasat in Austria de antrenorul Petre Grigoras este urmatorul: Cristian Branet, Razvan Plesca, Traian Marc – portari; Cornel Buta, Adrian Ilie, Cristian Munteanu, Bogdan Straton, Andrej Pecnik - fundasi; Nuno Viveiros, Florin Sandu, Ciprian Milea, Adrian Poparadu, Romulus Miclea, Dominik Bersnjak, Cristian Constantin (CS Otopeni), George Barladeanu (Dunarea Galati), Alexandru Buhusi (Poli II Iasi) Paul Tincu - mijlocasi; Ionut Balba, Cristian Bratu, Vlad Bujor - atacanti.
Jucatorii Andrei Balan, Alexandru Apetroaie, Bogdan {tiubei si Clement Palimaru (toti de la Poli II Iasi) si Marius Vintila (liber de contract) nu au fost retinuti in lot.
~n cadrul stagiului de pregatire din Austria, Poli Iasi va sustine cinci meciuri amicale dupa urmatorul program: la 15 iulie cu DSV Leoben (liga a doua din Austria), la 17 iulie cu Vasas Budapesta (prim liga din Ungaria), la 19 iulie cu ETO Gyor (prima liga din Ungaria), la 21 iulie cu Widzew Lodz (prima liga din Polonia) si la 23 iulie cu Selectionata Under 21 a Braziliei.

Niciun comentariu: