IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 10 iulie 2009

VLAD BUJOR, IN PROBE LA POLI IASI


Antrenorul echipei Poli Iasi, Petre Grigoras, a declarat vineri ca atacantul Vlad Bujor (foto), de la CFR Cluj, va veni in probe la gruparea din dealul Copoului.
„Balba s-a accidentat si ar putea lipsi mai mult timp. In conditiile in care in lot mai am doar doi atacanti, am decis sa-l aducem in probe pe Vlad Bujor. Acesta va ajunge in cantonamentul nostru de la Poiana Brasov astazi (n.r. – vineri). Nu stiu prea multe despre acest jucator, dar are referinte bune. O decizie in privinta lui Bujor voi lua pana la plecarea in cantonamentul din Austria. Tot atunci voi hotari daca vom demara negocierile pentru vreunul dintre cei sase jucatori aflati in probe la noi, Sandu Florin, Cojocnean, Poparadu, Teusan (toti de la FC Timisoara), Ionut Cristian (Politehnica Galati) si Vintila (liber de conteract)“, a declarat Petre Grigoras.
Tehnicianul iesnilor a mai spus ca de la CFR Cluj si i-ar mai dori in lot pe Lacina Traore si Ciprian Deac: „Discutam cu cei de la CFR Cluj posibilitatea de a-i aduce la Iasi pe Traore si Deac. Daca in cazul atacantului ivorian avem ceva sanse, in ceea ce-l priveste pe Deac, cu care am lucrat foarte bine la Galati, nu cred ca cei de la Cluj vor fi de acord sa ni-l dea“.
Alin Vlad Bujor are 20 de ani, evolueaza pe postul de atacant si a jucat pana acum la echipa a doua de la CFR Cluj.
Ivorianul Lacina Traore are 24 de ani, este atacant si a venit in 2008 la CRR Cluj.
Ciprian Deac are 23 de ani, evolueaza pe postul de mijlocas si a jucat la CFR Cluj in perioada 2006-2007, iar in returul sezonului 2007-2008 a fost sub comanda lui Petre Grigoras la Otelul Galati, unde a jucat 15 partide si a marcat 2 goluri. In sezonul 2008-2009 a revenit la CFR Cluj.

Niciun comentariu: