IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 2 iulie 2009

POLI IASI VA LUA PATRU JUCATORI DE LA POLI TIMISOARA


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat joi ca jucatorii de la Poli Timisoara, Cristian Scutaru (foto), Sandu Florin, Sebastian Cojocnean si Adrian Popa, vor fi transferati la gruparea din dealul Copoului.
„Am vorbit cu cei de la Poli Timisoara si au fost de acord sa ne dea patru jucatori. Acestia vor ajunge in cadrul cantonamentului nostru de la Poiana Brasov. Este vorba despre Cristian Scutaru, Sandu Florin, Sebastian Cojocnean si Adrian Poparadu. Ramane sa vedem modalitatea in care ii vom lua pe cei patru“, a spus Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai precizat ca Poli Timisoara nu a fost de acord sa-l lase pe Gueye Mansour in dealul Copoului: „Am purtat mai multe discutii cu cei de la Timisoara pentru Mansour, insa acestia nu au fost de acord sa-l lase la Iasi. Probabil ca va fi retinut in lotul Timisoarei. Vrem in schimb sa aducem alti patru jucatori, care ar putea costa mai mult, dar deocamdata nu pot spune despre cine este vorba deoarece sunt doriti si de alte echipe. Speram ca pana la plecarea in stagiul de pregatire din Austria sa avem lotul complet“.
Cristian Scutaru are 22 de ani si evolueaza pe postul de fundas. Sandu Florin are 22 de ani si este mijlocas. Sebastian Cojocnean are 20 de ani si joaca mijlocas, iar Adrian Poparadu are 22 de ani si este mijlocas. Toti patru au evoluat ultima data la Gloria Buzau.

Niciun comentariu: