IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 3 iulie 2009

FABIAN TEUSAN, IN PROBE LA POLI IASI


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat vineri ca jucatorul formatiei FC Timisoara, Fabian Teusan, va veni in probe in cantonamentul gruparii iesene, de la Poiana Brasov.
„Am purtat cateva discutii cu presedintele Timisoarei, domnul Chivorchian, si acesta a fost de acord sa-l lase pe mijlocasul Fabian Teusan sa vina in probe la noi. Teusan ar trebui sa ajunga in cantonamentul de la Poiana Brasov in aceasta dupa-amiaza (n.r. – vineri dupa-amiaza). In schimb, nu va mai veni fundasul Cristian Scutaru, pe care timisorenii ne-au transmis ca l-au retinut ei in lot. Antrenorul Petre Grugoras urmeaza sa-l vada la lucru pe Teusan si daca va considera ca ne poate fi util, vom gasi o solutie pentru a-l lua. Dat fiind ca domnul Grigoras nu vrea sa imprumutam jucatori, vom lua in calcul si varianta unei coproprietati cu cei de la Timisoara“, a declarat Sorin Boca.
Fabian Teusan are 21 de ani, evolueaza pe postul de mijlocas, si a fost ultima data imprumutat la formatia Gloria Buzau.
Impreuna cu Teusan, in cantonamentul formatiei iesene vor ajunge vineri si jucatorii Florin Sandu, Sebastian Cojocnean si Adrian Poparadu, toti de la FC Timisoara.

Niciun comentariu: