IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 11 iulie 2009

GRIGORAS A RENUNTAT LA TEUSAN, COJOCNEAN SI IONUT CRISTIAN


Antrenorul echipei Poli Iasi, Petre Grigoras, a declarat sambata ca a renuntat la trei dintre jucatorii veniti in probe la gruparea din dealul Copoului.
„In urma jocurilor de verificare sustinute in cadrul cantonamentului de la Poiana Brasov, am decis sa renunt la Sebastian Cojocnean, Fabian Teusan (foto), de la FC Timisoara si la Ionut Cristian, de la Politehnica Galati. In ceea ce-i priveste jucatorii luati in probe de la echipa a doua, s-ar putea ca doar cativa dintre ei sa faca parte si din lotul care va pleca luni intr-un stagiu de pregatire in Austria. Nu are rost sa iau niste jucatori, doar asa de dragul de-ai plimba pana in Austria. Vreau ca jucatorii care vor merge in acest stagiu de pregatire sa faca parte din lotul cu care vom aborda noua editie de campionat“, a declarat Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca si-ar dori ca in stagiul din Austria sa-i aiba sub comanda si pe Cristian Constantin, Salif Nogo si George Barladeanu: „Cristi Constantin, care a jucat la CS Otopeni ar putea reprezenta o solutie pentru flancul stang, in conditiile in care in aceasta vara nu i s-a mai prelungit contractul lui Sebastian Sfarlea. Desi are 31 de ani, Costantin este un jucator bun si, in plus, el este liber de contract. De asemenea, mi i-as dori pe Salif Nogo si George Barladeanu, doi jucatori cu care am lucrat bine si la Otelul. Nogo si-a terminat in iarna contractul cu Otelul, tot atunci plecand sa negocieze o intelegere cu Troyes, din liga a doua din Franta. El nu a reusit sa ajunga la un acord cu echipa franceza si s-a intors in tara sa natala. In ceea ce-l priveste pe Barladeanu, acesta a evoluat in sezonul trecut la Unirea Urziceni, unde a prins doar doua meciuri“.
Formatia Poli Iasi a revenit sambata din stagiul de pregatire de la Poiana Brasov si va pleca in perioada 13-24 iulie intr-un stagiu de pregatire in Austria, unde vor sustine si cinci meciuri amicale.

Niciun comentariu: