IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 28 iulie 2009

DOI VICEPRESEDINTI NOI LA POLI IASI


Presedintele de onoare al clubului Poli Iasi, Gheorghe Nichita, a declarat marti ca Pavel Hodea si Cristian Starica sunt noii vicepresedinti ai gruparii din dealul Copoului.
“Incepand de astazi (n.r. – marti), Pavel Hodea (foto) si Cristian Starica au fost cooptati în conducerea executivea a Politehnicii Iasi, in functia de vicepresedinti. Pavel Hodea se va ocupa de problemele sportive ale echipei, în timp ce Cristian Starica va avea în atributii latura administrativa. Vreau sa reorganizeam complet centrul de copii si juniori. Sunt cinci ani de zile de cand clubul din Copou nu mai reuseste sa aduca jucatori la echipa mare, in schimb sunt consumatori fruntasi de bani. Unul dintre cei doi vicepresedinti va avea in sarcina centrul de copii si juniori, unde se doreste a se investi in continuare”, a declarat Gheorghe Nichita.
Primarul Iasului a mai spus ca fostul vicepresedinte al Politehnicii Iasi, Vasile Simionas, “va deveni consilier sportive la gruparea din dealul Copoului”.
Pavel Hodea a fost patron al formatiei iesene in perioada 1993-1995 si a ocupat functia de presedinte al clubului in perioada 2001-2003.
Cristian Starica a fost arbitru asistent in prima liga si observator la ligile a doua si a treia.

Niciun comentariu: