IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 14 iulie 2009

TREI JUCATORI DE LA LIBERTY SALONTA, IN PROBE LA POLI IASI


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat marti ca jucatorii Bogdan Straut, Cristian Cigan (foto) si Viktor Bocsfoldi, toti de la Liberty Salonta, au venit in probe in cantonamentul de la Siegendorf, din Austria.
„In urma discutiilor purtate cu oficialii clubului Liberty Salonta, acestia au fost de acord sa-i lase in probe la noi pe jucatorii Bogdan Straut, Cristian Cigan si Viktor Bocsfoldi. Acestia au ajuns in cantonamentul echipei de la Siegendorf, din Austria si urmeaza sa fie testati de antrenorul Petre Grigoras. Cei trei jucatori vor fi vazuti in meciurile amicale pe care echipa urmeaza sa le dispute in Austria si, in functie de decizia pe care o va lua Petre Grigoras, vom demara negocierile pentru achizitionarea lor“, a declarat Sorin Boca.
Bogdan Straut are 23 de ani, evolueaza pe postul de fundas sau mijlocas dreapta si a mai jucat la F.C. Jimbolia, Politehnica Timisoara, CSM Resita si Liberty Salonta.
Cristian Lucian Cigan are 22 de ani, este atacant si a mai jucat la echipele F.C. Bihor Oradea, Dinamo Bucuresti, F.C. Sopron (Liga I, Ungaria), A.C. Gallipoli (Liga a III-a, Italia) si Liberty Salonta. Cigan are si o prezenta in echipa nationala de tineret a Romaniei.
Viktor Bolcsfoldi are 21 de ani si poate juca atat ca atacant cat si ca mijlocas ofensiv. Bolcsfoldi a venit la Liberty Salonta de la formatia FC Fehervar Videoton si a mai jucat la formatiile Felcsut FC si Ferencvaros Budapesta.
Formatia Poli Iasi va disputa miercuri primul meci amical din cadrul stagiului de pregatire de la Siegendorf, din Austria, in compania echipei de liga a II-a din Austria, DSV Leoben.

Niciun comentariu: