IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 24 iulie 2009

PETRE GRIGORAS: „DACA MAI VIN DOI JUCATORI, PUTEM TRAGE LA PRIMELE 10 LOCURI“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Petre Grigoras, a declarat vineri, pe Aeroportul din Iasi, la intoarcerea din stagiul de pregatire din Austria, ca in cazul in care mai vin doi jucatori, poate lupta pentru clasarea in primele 10 echipe, transmite corespondentul MEDIAFAX.
„Dupa acest stagiu de pregatire din Austria, pot spune ca sunt multumit doar de rezultatele obtinute in fata unor echipe destul de bune. Mai avem mult de lcuru, dat fiind ca au venit multi jucatori noi. Nu sunt jucatori cu nume, dar cred ca ne pot ajuta in noua editie de campionat. Pana la inceperea campionatului, as vrea sa mai aducem un fundas central, un mijlocas ofensiv si un atacant. Totusi, cred ca daca mai vin macar doi jucatori, putem trage la primele 10 locuri. Nu sunt Mourinho sa spun ca dupa primele cinci etape Iasul va fi lider! Nu uitati ca am imprimat un alt stil de joc, o alta asezare in teren si avem nevoie de ceva timp pentru a juca asa cum vreau eu“, a declarat Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca s-ar putea ca unul sau doi dintre jucatorii aflati in probe la gruparea din dealul Copoului sa nu fie pastrati in lot: „In acest stagiu de pregatire au venit opt jucatori noi: Cristian Constantin (Unirea Urziceni), Florin Sandu si Adrian Poparadu (ambii, FC Timişoara), George Barladeanu (Dunarea Galati), Vlad Bujor (CFR II Cluj), Bogdan Staut (Liberty Salonta), Ionut Costache si Alin Cotan (ambii, Petrolul Ploiesti). Dintre acestia, s-ar putea sa renuntam la unul sau doi. Totul depinde de modul in care ne vom intelege cu echipele de care apartin. Eu vreau ca toti cei care vor juca la noi sa aiba contracte cu Poli Iasi, nu sa vina sub forma de imprumut. Daca altfel nu se va putea, hai sa spunem ca as accepta unul-doi sa fie luati sub forma de imprumut, dar pentru cel putin un an“.
Formatia Poli Iasi a venit vineri din stagiul de pregatire din Austria, unde a jucat cinci meciuri amicale, in care a inregistrat urmatoarele rezultate: 1-0 cu DSV Leoben (Austria - liga a III-a), 3-1 cu Vasa Budapesta (Ungaria – liga I), 2-0 cu ETO Gyor (Ungaria – liga I), 2-0 cu Widzew Lodz (Polonia – liga I) si 0-0 cu GKS Belchatow (Polonia – liga I).
Jucatorii ieseni au primit liber pana duminica dupa-amiaza cand vor reveni la antrenamente in vederea primului meci din noua editia de campionat, in deplasare, cu Rapid Bucuresti.

Niciun comentariu: