IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 2 iulie 2009

GRIGORAS A CONDUS PRIMUL ANTRENAMENT AL POLITEHNICII IASI


Presedintele de onoare al clubului Politehnica Iasi, Gheorghe Nichita, a declarat joi, in cadrul unei coferinte de presa, ca antrenorul Petre Grigoras este oficial noul tehnician al gruparii din dealul Copoului.
„Grigoras este oficial antrenorul Politehnicii Iasi. Grigoras urmeaza sa semneze un contract cu noi pe o perioada de doi ani, dar simpla strangere de mana este suficienta pentru noi sa spunem ca el este noul antrenor al Politehnicii. Grigoras a venit cu echipa lui de colaboratori. Este vorba de antrenorul secund Marian Dinu, de antrenorul cu portarii Dan Motei, ambii de la Otelul Galati, si de preparatorul fizic Gheorghe Avram, de la Constanta. ~n ceea ce-i priveste pe fostii antrenori secunzi Narcis Ciocarlan si Ioan Campeanu, vom vedea zilele urmatoare ce posturi le putem oferi in cadrul clubului“, a declarat Gheorghe Nichita.
Primarul Iasului a mai precizat ca obiectivul pentru noua editie de campionat va fi fixat si in functie de achizitiile care vor fi facute in aceasta vara: „Vom incepe noul campionat cu o formula noua, deoarece avem alaturi de noi si un investitor nou si tocmai de aceea vrem sa ne propunem un obiectiv superior celui avut pana acum, salvarea de la retrogradare. E clar ca deocamdata Iasul nu are lotul si bugetul necesar atacarii unui loc de cupa europeana, dar nici sa mai tragem sa scapam de la retrogradare nu mai vrem. Obiectivul va fi stabilit si in functie de ce achizitii vor fi facute in aceasta vara. Nu avem stabilit un buget anume pentru aducerea de jucatori. Avem o lista de fotbalisti pe care ni-i dorim si in functie de sumele necesare, vom decide daca ii vom lua sau nu. Domnul Grigoras mi-a spus ca nu-si doreste jucatori adusi sub forma de imprumut si ca vrea sa intinereasca lotul. Tocmai de aceea vom da o mai mare atentie modului in care se lucreaza la echipa a doua a clubului si la grupele de copii si juniori“.
Petre Grigoras a condus joi dimineata primul antrenament la Politehnica Iasi.
Gruparea din dealul Copoului a plecat joi intr-un stagiu de pregatire la Poiana Brasov.

Niciun comentariu: