IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 16 iulie 2009

IONUT COSTACHE, IN PROBE LA POLI IASI


Antrenorul echipei Poli Iasi, Petre Grigoras, a declarat joi ca il asteapta in probe pe fundasul Ionut Costache, de la Petrolul Ploiesti.
„Pacat ca meciul cu Leoben s-a terminat mai repede, din cauza vremii, si nu pot sa spun nimic despre cei care i-am introdus in repriza secunda. S-a jucat si pe un teren mai mic. Pot sa trag concluzii mai clare asupra acestor jucatori dupa urmatoarele doua partide. In aceasta seara (n.r. – joi seara) trebuie sa vina in probe un alt jucator. Este vorba de Ionut Costache, un fundas de 26 de ani, de la Petrolul Ploiesti. Imi pare sincer rau ca nu s-a reusit si aducerea lui Laurentiu Marinescu, in care imi pusesem mari sperante si pe care ma bazam. Marinescu era pe lista noastra de transferuri, dar a preferat sa se duca la Unirea Urziceni“, a declarat Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca atacantul Ionut Balba este refacut complet si va intra in programul normal de pregatire: „Ionut Balba, care s-a pregatit separat de echipa la inceputul cantonamentului din Austria, din cauza unor dureri la genunchi, se va antrena normal incepand din aceasta dupa-amiaza (n.r. – joi dupa-amiaza). El a fost la control dupa ce a simtit dureri la genunchiul la care se operase in iarna, insa medicii i-au spus ca nu sunt probleme. Balba trebuie sa traga de el, pentru ca problema de la genunchi poate sa-i recidiveze intr-o luna, in trei luni sau in trei ani. ~n schimb, Viveiros si Barladeanu se pregatesc separat, ei acuzand niste probleme medicale. Daca Barladeanu a suferit o contuzie usoara la antrenamentul de marti, Vivieros a inceput programul de refacere dupa operatia suferita in pauza competitionala. ~n ceea ce-l priveste pe Ignatov, care a ajuns de-abia ieri (n.r. – miercuri) la echipa, i-am prescris un program special de pregatire, pentru a recupera perioada pierduta“.
Poli Iasi va disputa urmatorul meci amical vineri, de la ora 17.30, la Sopron, cu Vasas Budapesta.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Astia is fantastici. Numa' panarame de jucatori din liga a 2-a aduc? Boca, terzeste-te si adu si tu niste jucatori mai buni.

Blue_Horses spunea...

Va reusi Grig si la Iasi sa faca minuni cu jucatori care nu spun nimic deocamdata. Fortza Poli!