IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 15 iulie 2009

PETRE GRIGORAS: „STEAUA ARE 90% SANSE SA TREACA DE UJPEST“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Petre Grigoras, a declarat miercuri ca formatia Steaua Bucuresti are 90% sanse in dubla cu Ujpest Budapesta, din Cupa Europa League.
„Steaua este favorita certa in dubla cu Ujpest. Sunt convins ca Steaua va trece mai departe, dar spun ca are 90% sanse pentru a le da si ungurilor o sansa. Daca procentul ar fi 100%, atunci inseamna ca nici nu ar trebui sa se mai joace si Steaua ar trece direct in turul urmator. Asa ceva nu se poate, dar tinand cont de valoarea fotbalului maghiar si de valoarea Stelei, sunt convins ca elevii lui Cristiano Bergodi nu vor avea probleme. Le doresc stelistilor sa ajunga cat mai departe in aceasta competitie, lucru pe care il doresc tuturor echipelor romanesti participante in cupele europene, deoarece acestea fac puncte pentru Romania si, de ce nu, poate peste doi ani, vom profita si noi de aceste puncte. Nu ascund faptul ca doresc sa fac la Iasi, in acest sezon, o echipa cu care sa atacam si noi un loc de cupa europeana in sezonul 2010-2011“, a declarat Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca isi doreste ca dupa stagiul de pregatire din Austria sa aiba stabilit lotul cu care va aborda noua editie de campionat: „Timpul ramas pana la inceperea campionatului este scurt si tocmai de aceea sper ca in acest cantonament din Austria sa am la dispozitie tot lotul cu care voi aborda noua editie de campionat, pentru a putea cristaliza un prim «11». O decizie in privinta jucatorilor veniti in probe la noi voi lua la terminarea stagiului de pregatire de la Siegendorf“.
Formatia Poli Iasi va disputa primul meci amical, din cadrul stagiului de pregatire de la Siegendorf, in compania echipei de liga a III-a din AUstria, DSV Leoben.

Niciun comentariu: