IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 12 februarie 2009

ONUT VA RATA DEBUTUL DE CAMPIONAT


Medicul echipei Poli Iasi, Marius Pralea, a declarat joi ca fundasului formatiei din dealul Copoului, Bogdan Onut, va rata debutul returului de campionat din cauza unei accidentari la genunchi.
„Bogdan Onut are o acumulare de lichid la genunchi, din cauza suprasolicitarii si va trebui sa stea o luna departe de teren. Intr-adevar, nu se pune problema unei interventii chirurgicale, insa jucatorul are nevoie de cel putin doua saptamani de repaus total, dupa care va incepe recuperarea, ceea ce presupune inca doua saptamani de absenta de pe teren. In aceste conditii, Onut va rata debutul returului de campionat“, a declarat Marius Pralea.
Bogdan Onut s-a accidentat duminica, in meciul amical disputat de Poli Iasi in compania formatiei FK Andizhan, din Uzbekistan.
Marius Pralea a mai spus ca Sebastian Sfarlea a plecat din cantonamentul echipei din Antalya, dupa ce i-a fost pus piciorul in ghips: „Sfarlea a plecat astazi (n.r. – joi) spre Iasi. Jucatorul are piciorul imobilizat in ghips, dup\ ce a suferit o fractura de stres metatars cinci, la piciorul drept. Jucatorul va fi indisponibil aproximativ trei luni“.

Niciun comentariu: