IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 17 februarie 2009

CRISTIANO BERGODI: „I-AS VREA PE LEANDRO SI JOVANOVIC “


Antrenorul echipei Poli Iasi, Cristiano Bergodi, a declarat marti ca si-ar dori ca jucatorii Leandro da Silva si Petar Jovanovic sa fie retinuti in lotul formatiei sale.
„I-as vrea pe Leandro si Jovanovic in lot. In meciurile amicale disputate in Antalya, cei doi s-au descurcat bine si cred ca ar trebui sa-i aducem la Iasi. Leandro a jucat atat ca atacant, cat si ca mijlocas stanga. In ceea ce-l priveste pe Jovanovic, el poate juca si fundas si mijlocas dreapta. Sper ca domnul Boca (n.r. – presedintele clubului, Sorin Boca) sa rezolve transferurile celor doi. E pacat ca am pierdut doi jucatori de baza, Sfarlea si Onut. Sfarlea cred ca va tot returul de campionat, iar nut va lipsi una sau doua etape. In ciuda acestor probleme, nu am mai cerut jucatori deoarece avem solutii. In locul lui Onut ar putea juca Adrian Ilie sau Straton, jucatori care s-au descurcat destul de bine in centrul apararii in meciurile amicale. Pentru postul lui Sfalrea, ii avem ca variante pe Mircea Oprea, Miclea sau Leandro, daca vom reusi transferul lui la Iasi“, a declarat Cristiano Bergodi.
Tehnicianul italian s-a declarat multumit de prestatia atacantilor in stagiul de pregatire din Antalya: „Andrei Cristea a dat patru goluri in cinci meciuri oficiale. Este un castig pentru noi. Este un jucator cu profilul pe care mi l-am dorit la echipa. {i Ionut (n.r. – Ionut Balba) s-a descurcat deestul de bine. Intr-adevar, a acuzat ceva probleme medicale, dar va fi apt pentru prima etapa. Asa probleme minore au mai avut si Montiel, Miclea sau Ignatov“.
Formatia Poli Iasi va pleca marti la pranz din Antalya, urmand sa ajunga la Iasi in cursul serii.
Jucatorii vor avea liber pana vineri dupa-amiaza, iar duminica vor disputa un ultim meci amcial, pe teren propriu, in compania formatiei din Republica Moldova, Zimbru Chisinau.

Niciun comentariu: