IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 4 februarie 2009

POLI IASI PLEACA INTR-UN STAGIU DE PREGATIRE IN ANTALYA


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca gruparea din dealul Copoului va pleca in perioada 5-17 ianuarie intr-un stagiu de pregatire in Antalya.
„Astazi (n.r. – miercuri), echipa va pleca spre Bucuresti, cu autocarul. In noaptea asta (n.r. – miercuri noapte), echipa va dormi in Bucuresti, iar maine dimineata (n.r. – joi) va pleca spre Antalaya, pentru un stagiu de pregatire. Intoarcerea in tara este programata pentru data de 17 ianuarie. In cantonamentul din Turcia, echipa va disputa cinci meciuri amicale. Patru dintre partide au fost deja perfectate. Mai ramane ca acolo sa mai gasim un adversar. Ultimul meci amical inaintea inceperii campionatului il vom disputa pe 22 februarie, pe Stadionul «Emil Alexandrescu», in compania formatiei din Republica Moldova, Zimbru Chisinau“, a declarat Sorin Boca.
In Antalya, Poli Iasi va deplasa urmatorul lot de jucatori: Cristian Branet, Traian Marc, Razvan Plesca (portari), Cornel Buta, Alin Apetroaie (Poli II Iasi), Bogdan Onut, Cristian Munteanu, Adrian Ilie, Andre Todescato (Skonto Riga), Andrej Pecnik (fundasi), Nuno Viveiros, Alejandro Gavatorta, Romulus Miclea, Ciprian Milea, Sebastian Sfarlea, Mircea Oprea, Dominik Bersnjak, Jose Montiel, Stojan Ignatov, Bogdan Straton (mijlocasi), Ionut Balba, Clement Palimaru, Leandro da Silva (FK Siad Most) si Cristian Bratu (atacanti).
Cele patru meciuri amicale pe care le va disputa Poli Iasi in stagiul de pregatire din Antalya sunt: cu Andizhan (Uzbekistan) pe 8 februarie, de la ora 17.00, cu Banska Bystrica (Slovacia) pe 10 februarie, de la ora 17.00, cu Mika Ashtarak (Armenia) pe 12 februarie, de la ora 17.00 si cu Slavia Sofia (Bulgaria), pe 16 februarie, de la ora 17.00. Pe 14 februarie, de la ora 17.00, iesenii vor sa mai dispute un meci amical, insa nu a fost inca stabilit adversarul.

Niciun comentariu: