IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 17 februarie 2009

SORIN BOCA: „SPERAM SA CASTIGAM SI IN CAMPIONAT CU 2-0“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat marti noapte, la sosirea pe aeroportul din Iasi, ca spera ca victoriile cu 2-0 din Antalya sa se repete si in campionat.
„Ne bucura faptul ca am inceput sa marcam. Am dat zece goluri si am primit doar trei in cele sase meciuri amicale jucate in Antalya. Totusi, eu cred ca important este ce vom face in retur. Speram ca apetitul acesta pentru goluri sa ni-l pastram si cand se va relua campionatul. Toate meciurile pe care le-am castigat au fost cu 2-0, sper sa putem repeta si in campionat acest rezultat in cat mai multe meciuri. Totusi, victoriile sunt victorii. Nu conteaza cu cat castigi, tot trei puncte iei. Important este sa acumulam cat mai multe victorii“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean s-a declarat multumit de evolutiile jucatorilor lui Cristiano Bergodi in cantonamentul din Antalya: „Mai putin conteaza rezultatele din meciurile amciale. Important este ca am jucat sase meciuri de verificare, cu echipe de nivelul campionatului nostru, si faptul ca baietii s-au prezentat bine. Conducerea tehnica a reusit in urma acestor jocuri sa-si faca o idee pentru un prim «11». Cred ca este o imbunatatire a jocului fata de tur, dar cel mai mult ma bucura faptul ca jucatorii s-au mobilizat si au evoluat in fiecare joc cu determinare, dorind sa arate ca au valoare. Din pacate am avut doi jucatori care s-au accindetat, Onut si Sfarlea. Primul va face recuperarea la Bologna doua-trei saptamani, iar Sfarlea va sta sase saptamani cu piciorul in ghips, dupa care va urma o perioada de refacere. Probabil Sfarlea va reveni pe final de campionat. In ciuda acestor accidentari, antrenorul Cristiano Bergodi nu a mai cerut sa aducem vreun alt jucator“.
Sorin Boca a mai precizat ca spera ca atacantul Andrei Cristea sa ajute din nou gruparea din dealul Copoului sa scape de la retrogradare: „Andrei Cristea a jucat foarte bine la Poli Iasi si in returul trecut de campionat. Speram sa o faca si acum. Ati vazut ca el a marcat pentru noi inca din primul amical jcuat in Antalya. A fost golgheterul echipei patru reusite in cinci meciuri. Sper sa reuseasca meciuri bune si sa ne ajute prin golurile inscrise de el sa ne atingem si acum obiectivul propus, salvarea de la retrogradare“, a conchis Sorin Boca.
Antrenorul formatiei Poli Iasi, Cirstiano Bergodi, a plecat din Turcia acasa, in Italia, urmand sa ajunga la Iasi vineri dupa-amiaza.
Poli Iasi a sustinut sase meciuri amicale în turneul din Antalya, obţinând patru victorii, o remiza si o înfrângere: 2-0 cu Andizhan (Uzbekistan), 0-1 cu Banska Bystrica (Slovacia), 2-0 cu Mika Ashtzarak (Armenia), 2-2 cu Arka Gdinya (Polonia), 2-0 cu Pirin Blagoevgrad (Bulgaria) si 2-0 cu Slavia Sofia (Bulgaria) 2-0.

Niciun comentariu: