IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 4 februarie 2009

ANDREI CRISTEA, APROAPE DE POLI IASI


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca atacantul echipei Dinamo Bucuresti, Andrei Cristea, are sanse mari sa joace in retur la gruparea din dealul Copoului.
„Sunt sanse mari sa-l aducem pe Andrei Cristea la Iasi. El a mai jucat la noi si in returul campionatului trecut si a facut-o foarte bine. Avem nevoie de un atacant de viteza asa cum este Cristea si speram sa obtinem imprumutul lui pana in vara. Discutam in aceste zile cu oficialii clubului Dinamo si speram ca Andrei Cristea se va alatura lotului nostru in cantonamentul din Antalya“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca miercuri a semnat cu Poli Iasi fundasul italo-brazilan Andre Todescato: „Incepand de astazi (n.r. – miercuri), fundasul Andre Todescato este jucatorul Politehnicii Iasi. Acesta a semnat cu noi un contract pana in vara cu posibilitatea de prelungire pentru inca doi ani. Todescato a evoluat ultima data la formatia letona Skonto Riga“.
Sorin Boca a mai precizat ca s-a renuntat la transferul fundasului Dorin Mihut: „Dorin Mihut era jucator liber de contract, dar nu ne-am inteles asupra catorva clauze si de aceea am decis sa nu-l mai achizitionam. In Antalya, antrenorul Cristiano Bergodi il va lua pe postul de fundas dreapta pe Alin Apetroaie, un tanar de perspectiva, de la echipa a doua a clubului nostru“.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna,
Căutați un împrumut autentic ?, aveți nevoie de bani pentru a începe o afacere sau pentru a vă îmbunătăți finanțarea, ați fost respins de bănci sau de alte instituții financiare. Nu mai căutați, doamna Ivana Majdandzic, un împrumutător de împrumut privat, este aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut. Eu sunt un creditor de încredere, de încredere și transparent, care oferă toate tipurile de împrumuturi în orice sumă la o rată a dobânzii scăzută și la prețuri accesibile de 2% și voi fi fericit și dispus să vă oferim un împrumut astăzi pentru mai multe informații contactați-ne via Mail la {ivanamajdandzic9@gmail.com}.
Mulțumesc.