IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 18 februarie 2009

SORIN BOCA: „SPER SA REUSIM SA OBTINEM IMPRUMUTUL LUI JOVANOVIC DE LA FC VASLUI“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat miercuri ca spera ca in cel mai scurt timp sa rezolve imprumutul fundasului Petar Jovanovic, de la FC Vaslui.
„Asa dupa cum stiti, Petar Jovanovic a primit acceptul clubului FC Vaslui sa se pregateasca alaturi de noi. In Antalya, el a fost folosit de antrenorul Cristiano Bergodi in cateva meciuri, atat pe postul de fundas dreapta, cat si cel de mijlocas dreapta. Jovanovic a dat randamentul scontat si speram ca in cel mai scurt timp sa reusim sa obtinem imprumutul sau pana in vara de la FC Vaslui. Daca il vom lua si pe Jovanovic, atunci in proportie de 99,99% avem lotul de jucatori pentru inceperea returului de campionat“, a declarat Sorin Boca.
Referitor la brazilianul Leandro da Silva, Boca a spus ca acesta va semna cu Poli Iasi un contract pana in vara: „Din discutia avuta cu impresarul lui Leandro, nu sunt probleme, jucatorul este liber de contract, asa ca va semna cu noi pana in vara cu posibilitatea de prelungire a intelegerii pentru inca trei-patru ani. Leandro este jucator tanar, tehnic, de valaore, care poate creste si care speram sa demonstreze ca merita sa fie titular in cel mai scurt timp“.

Niciun comentariu: