IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 25 februarie 2009

CATALIN MOROSANU: „O SA-L SFARAM PE TURCUL GULSARI!“


Luptatorul de K1 iesean, Catalin Morosanu, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, in stilul sau caracteristic, ca il va „sfarama“ pe turcul Musab Gulsari, cu care va lupta sambata, in Gala K1 Budapesta.
„Eu sunt mana dreapta a lui Stefan cel Mare si o sa-l sfaram pe turcul Gulsari! Nu stiu nimic despre acest turc, dar ma astept sa fie un adversar pe masura mea. La ultima gala disputata in Ungaria l-am invins pe Erhan Deniz dupa o repriza de prelungiri, acum nu cred ca va mai fi cazul... Sper ca toti romanii sa fie alaturi de mine la acest meci, dar mai ales alaturi de Sebastian Ciobanu, care va lupta in «piramida» din Ungaria“, a declarat Catalin Morosanu.
Sebastin Ciobanu, celalalt sportiv iesean care va lupta in Gala K1 Budapesta, a spus ca spera sa faca o figura frumoasa si sa cucereasca trofeul pus in joc: „Este o premiera pentru mine sa lupt intr-o «piramida», dar sper ca voi face fata si voi reusi sa ma intorc victorios. Oricum, vreau sa va asigur ca voi reprezenta cu cinste Romania la aceasta competitie“.
Antrenorul celor doi sportivi, de la CS Scorpions Cotnari Iasi, Mihai Constantin, a precizat ca Sebastian Ciobanu are sansa de a ajunge la o gala de selectie in Japonia: „Sebastian va avea meciuri foarte grele in «piramida», dara daca va castiga, va avea sansa sa mearga la o gala de selectie in Japonia. ~n ceea ce-l priveste pe Catalin Morosanu, acesta daca il va invinge pe turcul Musab Gulsari, ar putea lupta cu Stefan Leko, la sfarsitul lunii aprilie, la Gala K1 Croatia“.
Iata programul „piramidei„ din cadrul Galei K1 Budapesta:
János Asztalos (Ungaria) – Szabolcs Balogh (Ungaria);
Mirko Kulacsik (Ungaria) – Tibor Nagy (Ungaria);
Sebastian Ciobanu (Romania) – Dániel Török (Ungaria);
Roman Kleibl (Cehia) – Ádám Veres (Ungaria);
Joachim Thomas (Franta) – Mladen Brestovac (Croatia);
Mounir Zekhnini (Olanda) – Máté Zentai (Ungaria);
Csaba Győrfi (Ungaria) – Viktor Pethes (Ungaria);
Vörös Roland (Ungaria) – Tóth Gábor (Ungaria).
In alte doua meciuri, in afara „piramidei“, Catalin Morosanu va lupta cu turcul Musab Gulsari, iar Daniel Ghita va lupta cu Igor Mihaljevic, din Croatia.

Niciun comentariu: