IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 13 februarie 2009

MIRCEA SANDU: „ANTRENORII CARE IL CRITICA PE PITURCA SUNT PUTIN NESIMTITI!“


Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat vineri, la Iasi, cu ocazia unei adunari la care au participat reprezentantii cluburilor de fotbal din zona Moldova, ca acei antrenori care il ataca pe selectionerul Victor Piturca dau dovada de aroganta si nesimtire.
„Antrenorii care il ataca pe Piturca dau dovada de aroganti si sunt chiar putin nesimtiti! Ar face mai bine sa se uite ce au facut cu echipele lor in cupele europene si pe urma sa-si dea cu parerea despre selectia facuta de Piturca. Sa nu uite ca antrenorul echipei nationale a calificat echipa la turneul final si a obtinut remize cu doua dintre cele mai mari echipe ale lumii. Ei ce-au facut?“, a reactionat dur Mircea Sandu.
Oficialul FRF a mai spus ca a fost dezamagit de rezultatul obtinut de echipa nationala in meciul amical cu Croatia: „Am jucat bine prima repriza, insa am cedat in partea a doua, dupa marea ocazie de gol a lui Cocis. Sa nu uitan ca nationala Croatiei este pe locul 7 in lume, inaintea Frantei... Dar, chiar si asa, sunt putin dezamagit. Nu meritam sa pierdem, dar nici sa castigam. Cred ca un meci nul era mai echitabil“.
Mircea Sandu a mai precizat ca s-au vazut absentele lui Mutu si Chivu. „Noi nu suntem Brazilia, Olanda, Italia sau Franta. La noi cand lisesc Mutu si Chivu se vede. {i pe timpul lu iHagi, cand lisea acesta se vedea acest lucru“, a conchis Sandu.

Niciun comentariu: