IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 21 februarie 2009

SORIN BOCA: „AMICALUL CU ZIMBRU CHISINAU SE VA JUCA PE STADIONUL «EMIL ALEXANDRESCU»


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat sambata ca antrenorul Cristiano Bergodi a cerut ca meciul amical cu Zimbru Chisinau sa se dispute pe Stadionul „Emil Alexandrescu“.
„Domnul Bergodi ne-a cerut sa facem tot posibilul pentru ca partida cu Zimbru Chisinau sa se dispute pe Stadionul «Emil Alexandrescu». Domnul Bergodi ne-a solicitat acest lucru deoarece vrea ca elevii sai sa joace din nou pe terenul din Copou, pe care nu au mai disputat niciun meci de anul trecut. In momentul de fata, se poate juca pe terenul mare, dar daca diseara (n.r. – sambata seara) sau la noapte (n.r. – sambata noapte) va ninge, vom juca pana la urma pe terenul sintetic din cadrul Complexului «Emil Alexandrescu». Oricum, indiferent de terenul pe care se va juca, suporterii vor avea accesul liber la aceasta partida“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca nu va avea loc nicio prezentare a lotului, noile achziitii urmand sa fie prezentate intr-o conferinta de presa sapatmana viitoare: „Am luat decizia de a nu mai face prezentarea lotului inaintea reluarii campionatului. Noile achizitii vor fi prezentate sapatmana viitoare, intr-o conferinta de presa“.
Poli Iasi va disputa ultimul meci amical din aceasta iarna duminica, de la ora 11.00, in compania formatiei din Republica Moldova, Zimbru Chisinau.

Niciun comentariu: