IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 19 februarie 2009

DACA VREMEA NU VA PERMITE, BOCA AR FI DE ACORD CU AMANAREA RELUARII CAMPIONATULUI


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat joi ca in cazul in care va continua sa ninga in toata tara, ar fi de acord ca reluarea campionatului sa fie amanata.
„Am auzit ca Timisoara si Cluj ar cerut amanarea cu o saptamana a reluarii campionatului. Nu stiu care este situatia in celelalte orase ale tarii, dar la Iasi a inceput sa ninga de-abia aseara (n.r. – miercuri seara) si se poate juca inca in conditii bune. Daca vremea nu va permite, as fi de acord cu amanarea reluarii campioantului. Nu are rost sa jucam pe niste ternuri impracticabile. Discutii de acestea au fost si in anii trecuti“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca la meciul amical de duminica, de pe teren propriu, cu Zimbru Chisinau, a fost invitat si fostul presedinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur: „Tinand cont de faptul ca orasul nostru este infratit cu Chisinaul, ne-am gandit sa invitam la meciul cu Zimbru Chisinau mai multe personalitati din Republica Moldova. Printre aceste personalitati se numara si domnul Mircea Snegur, fost presedinte al Republicii Moldova si actual presedinte de onoare al echipei cu care vom juca noi amicalul“.

Niciun comentariu: