IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 25 februarie 2009

SORIN BOCA: „MATEI NU MAI VINE LA POLI IASI!“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat miercuri ca atacantul Marius Matei, de la FC Botosani, nu va mai ajunge la gruparea din dealul Copoului.
„In urma discutiilor purtate cu antrenorul Crsitiano Bergodi, am hotarat sa renuntam la imprumutul atacantului Marius Matei, de la FC Botosani. Am inchis definitiv pista Matei! Acesta nu mai vine la Poli Iasi! Avem patru atacanti de valoare in lot, Cristea, Balba, Bratu si Palimaru si ne vom baza pe acestia in returul de campionat. In ceea ce-l priveste pe Petar Jovanovic, acesta este in proportie de 99% jucatorul Politehnicii Iasi pana in vara. Mai sunt de pus la punct cateva detalii ale intelegerii cu FC Vaslui“, a declarat Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca in retur, primele vor fi mai mari fata de tur: „In acest retur de campionat vom institui un alt sistem de premiere. Astfel, primele vor fi mai mari fata de tur. In ceea ce privesc salariile pe luna ianurie, speram ca pana la ora meciului cu Universitatea Craiova acestea sa fie achitate jucatorilor, pentru ca acestia sa se gandesca doar la meci“.
Sorin Boca a mai precizat ca jucatorii Svetozar Mijin, Gustavo Paruolo si Lamine Diarrassouba vor evolua pentru echipa a doua a clubului: „ Mijin, Paruolo si Lamine au primit hartie in aceasta iarna din aprtea naostra ca sunt liberi sa-si caute echipa. In conditiile in care acestia nu au reusit sa gaseasca nicio formatie unde sa joace, ei vor ramane sa evolueze la echipa a doua a clubului nostru“.

Niciun comentariu: