IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 25 februarie 2009

LEANDRO DA SILVA A SEMNAT CU POLI IASI


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat miercuri ca jucatorul brazilian Leandro da Silva a semnat cu gruparea din dealul Copoului un contract pe o perioada de sase luni. „Atacantul brazilian Leandro Mariano da Silva a semnat cu noi un contract pe sase luni, pe baza acordului de imprumut trimis de cei de la FK Most. Urmeaza sa primim cartea verde a jucatorului pentru a-l putea legitima si nu cred ca vor fi probleme sa intram in posesia acestui document“, a declarat Sorin Boca.
In ceea ce-l priveste pe fundasul Petar Jovanovic, oficialul iesean a spus ca nu stie daca acest va evolua sau nu la gruparea din dealul Copoului: „Negocierile cu cei de la FC Vaslui pentru fundasul Petar Jovanovic nu au avansat deloc. Nu stim daca acesta va putea juca pentru noi sau nu. In aceste condi]ii asteptam un raspuns si de la Dinamo Bucuresti pentru fundasul Sergiu Homei, jucator care a mai evoluat la noi. Daca oficialii clubului Dinamo vor fi de acord, noi l-am vrea pe Homei imprumut pana in vara“.
Sorin Boca a mai precizat ca atacantul Marius Matei, de la FC Botosani, va fi imprumutat pana in vara la Poli Iasi: „Marius Matei a fost in probe la noi in aceasta iarna, insa nu a mers cu noi in cantonamentul din Antalya deoarece atunci nu ne-am in]eles cu cei de la FC Vaslui. Acum jucatorul apar]ine de FC Botosani si avem acceptul verbal pentru un imprumut gratuit pana in vara al jucatorului“.

Niciun comentariu: