IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 19 ianuarie 2009

BOGDAN ONUT:: „VREM SA NE PREGATIM BINE PENTRU A SCAPA DE LA RETROGRADARE“


Capitanul echipei Poli Iasi, Bogdan Onut, a declarat luni, dupa primul antrenament condus in dealul Copoului de antrenorul Cristiano Bergodi ca isi doreste ca formatia sa sa scape de la retrogradare.
„Azi a fost primul antrenament condus de «Mister», asa cum ii spunem noi domnului Cristianop Bergodi. Normal ca toti ne dorim sa ne pregatim bine pentru a scapa de la retrogradare. Noi deocamdata suntem jos, dar vrem ca impreuna cu noul tehnician sa reusim sa ne atingem obiectivul si, de ce nu, sa speram la o clasare cat mai buna acum si la o participare in cupele europene in sezonul viitor. Nu cred ca exista vreun fotbalist care sa nu-si doreasca sa joace in cupele europene. Si noi ne dorim si sper sa si reusim“, a declarat Bogdan Onut.
Onut a mai spus in gluma ca daca toate antrenamentele vor fi de intensitatea celui de astazi se gandeste la retragere: „Am sa vorbesc cu Ovidiu Pancu (n.r. – organizator de competitii la Poli Iasi) poate imi gaseste si mie un post pe la bucatarie! Glumesc. Nu pot sa spun ca domnul Bergodi este un antrenor dur. Asa este in cantonament. Toti antrenorii sunt duri deoarece munca din aceste pregatiri se vede in timpul campionatului“.
Inaintea inceperii antrenamentului, antrenorul Cristiano Bergodi si team-manager-ul Renzo Rossi a stat o ora in vestiar de vorba cu jucatorii sai.
„«Mister» ne-a cerut multa seriozitate, multa munca si ne-a spus ca daca noi vom respecta aceste lucruri, vom avea o colaborare foarte buna. Normal ca noi ne dorim ca totul sa mearga bine si vom urma sfaturile domnului Bergodi. Sunt convins ca printr-o pregatire buna vom reusi sa ne atingem obiectivul propus“.
Antrenorul Cristiano Bergodi va prezentat oficial luni dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa.

Niciun comentariu: