IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 14 ianuarie 2009

SORIN BOCA: „BONDREA POATE FI O VARIANTA PENTRU POSTUL DE ANTRENOR LA POLI IASI“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat meircuri ca Marian Bondrea, propus de Ionut Popa, este pe lista posibililor antrenori la Poli Iasi.
„L-am rugat pe domnul Popa sa ne faca o recomandare pentru postul de antrenor la Poli Iasi. Domnul Popa ne-a spus ca Marian Bondrea s-ar potrivi cerintelor noastre, fiind un antrenor cu experienta si care a mai activat in Liga I. Asa ca Marian Bondrea poate fi o varianta pentru postul de antrenor la Poli Iasi. Oricum, noi purtam discutii cu cinci antrenori in acest moment deoarece lista celor care ar putea veni la Poli Iasi este destul de mica, marea majoritate a antrenorilor cu experienta lucrand deja la echipele din prima liga“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca au fost luati in calcul atat antrenori din tara cat si din strainatate, dar care au mai antrenat in Liga I: „Nu pot da inca un nume sigur, deoarece suntem inca la nivelul discutiilor. Oricum, negociem atat cu antrenori din tara, dar si cu antrenori din strainatate, care insa au mai activat in Liga I. Noi credem in continuare ca ne putem salva de la retrogradare si tocmai de aceea cautam sa facem o alegere cat mai buna deoarece returul acestei editii de campionat se anunta a fi una foarte dificila. Asa cum am mai spus, pana la sfarsitul acestei saptamani, voi inainta Consiliului de Administratie numele antrenorului pe care il dorim la Poli Iasi“.
Fostul antrenor al echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a spus marti ca o varianta foarte buna pentru inlocuirea sa ar fi Marian Bondrea, cu care a fost coleg la curusurile pentru obtinerea licentei Pro.
Surse din cadrul clubului sustin ca sanse mari de a veni la Poli Iasi le Cristiano Bergodi.

Niciun comentariu: