IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 17 ianuarie 2009

SORIN BOCA: „II VOM PROPUNE LUI BERGODI UN CONTRACT PANA IN VARA“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat sambata ca in discutia pe care o va avea cu antrenorul italian Cristiano Bergodi, ii va propune acestuia un contract pana in vara cu posibilitatea de prelungire pentru inca doi ani.
„Domnul Cristiano Bergodi va veni diseara (sambata seara) la Iasi si urmeaza ca maine (n.r. – duminiac) sa purtam o discutie cu el pentru preluarea functiei de antrenor principal la Poli Iasi. ~i vom propune un contract lui Bergodi pana in vara cu posibilitatea de prelungire pentru inca doi ani. Din cate am inteles, daca va semna cu noi, domnul Bergodi il va dori ca antrenor secund pe Renzo Rossi, cu care a mai colaborat si la celelalte echipe pe care le-a pregatit in Romania“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca i s-ar parea normal ca antrenorii secunzi Narcis Ciocarlan si Ioan Campeanu sa ramana in continuare la gruparea din dealul Copoului: „In cazul in care ne vom intelege cu domnul Cristiano Bergodi si va deveni antrenorul principal la Poli Iasi, normal ar fi ca antrenorii secunzi sa ramana la echipa. Narcis Ciocarlan si Ioan Campeanu ii stiu foarte bine pe jucatori si ar fi legatura dintre fotbalisti si antrenorul principal, chiar daca domnul Bergodi vrea sa-l aduca secund si pe domnul Renzo Rossi“.

Niciun comentariu: