IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 24 ianuarie 2009

SORIN BOCA: „NU LUAM JUCATORI PENTRU ECHIPA A DOUA “


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat sambata ca gruparea din dealul Copoului va achizitiona in aceasta iarna doar jucatori care merita sa evolueze la prima echipa.
„Domnul Bergodi mi-a spus ca vrea concurenta pe posturi si tocmai de aceea va trebui sa aducem in aceasta iarna unu-doi atacanti si unul-doi fundasi. Daca jucatorul pe care il vom achizitiona poate juca pe ambele benzi, atunci vom lua un singur fundas, daca nu, va trebui sa luam doi. In ceea ce priveste compartimentul ofesiv, domnul Bergodi mi-a spus ca ar vrea cel putin un atacant de viteza. Ramane de vazut ce vom gasi, oricum va conta mult si latura financiara, pentru ca toata lumea este marcata de criza. Oricum, nu mai vreau sa luam jucatori doar pentru echipa a doua. De aceea, in cel mai scurt timp, vom lua o decizie si in ceea ce-i priveste pe cei trei argentinieni aflati in probe (n.r. – Emmanuel Blanco, Oscar Almada si Gaston Colon). Or fi ei tineri de 21-22 de ani, dar nu-i vom opri in lot doar pentru a juca la Poli II. Acolo trebuie crescuti tineri din propria pepiniera“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca pana la plecarea in cantonamentul din Antalya (n.r. – 4 februaire), spera ca lotul sa fie definitivat: „De la venirea domnului Bergodi, jucatorii se afla in cantonament la stadion si fac pregatiri pe terenul sintetic din cadrul Complexului «Emil Alexandrescu». Normal ca acum accentul se pune pe acumularile fizice, chiar daca se lucreaza si tactic. Speram ca pana la plecarea in cantonamentul din Turcia sa avem la dispozitie toti jucatorii pe care se va conta in retur, penrtu ca domnul Bergodi sa-i aiba la dispozitie in cele cinci meciuri amicale pe care le vom disputa in Antalya“.

Niciun comentariu: