IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 12 ianuarie 2009

REUNIRE LA POLI IASI FARA ANTRENOR


Jucatorii echipei Poli Iasi s-au reunit luni seara in vederea pregatirii returului sezonului 2008/2009.
De la primul antrenament din acest an a lispit antrenorul Ionut Popa, care si-a dat demisia de la gruparea din dealul Copoului, astfel ca sedinta de pregatire a fost condusa de antrenorii secunzi Narcis Ciocarlan si Ioan Campeanu.
De la primul antrenament au lipsit motivat Nuno Viveiros, Jose Montiel, Stojan Igantov si Lamine Diarrassouba. Leonard Naidin nu si-a mai prelungit contractul cu Poli Iasi, iar Ionut cu Stancu s-a inteles cu Pandurii Targu Jiu.
~n schimb, cu Poli Iasi s-au pregatit Bogdan Straton si Clement Palimaru, jucatori care au fost imprumutati in tur la formatia de Liga a II-a Petrolul Ploiesti si care au revenit in dealul Copoului, si fundasul Alin Apetroaie, de la echipa a doua.
Iata lotul de 22 jucatori care s-au prezentat la reunirea lotului: Cristian Branet, Traian Marc, Razvan Plesca, Valeriu Oghinciuc (portari), Cornel Buta, Adrian Ilie, Iosif Kalai, Bogdan Onut, Cristian Munteanu, Andrej Pecnik (fundasi), Dominik Bersnjak, Alejandro Gavatorta, Cristian Bratu, Romulus Miclea, Stojan Ignatov, Ciprian Milea, Mircea Oprea, Sebastian Sfarlea, Bogdan Straton, Alin Apetroaie (mijlocasi), Ionut Balba, Clement Palimaru (atacanti).
La sedinta de pregatire a fost prezent si presedintele clubului iesean, Sorin Boca.

Niciun comentariu: