IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 22 ianuarie 2009

SORIN BOCA: „POLI IASI VA MERGE IN CANTONAMENT IN TURCIA“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat joi ca gruparea din dealul Copoului va pleca intr-un stagiu de pregatire in Turcia, la Antalya, unde vrea sa dispute cinci meciuri amicale.
„Am vorbit de comun acord cu domnul Bergodi si cu domnul Rossi si echipa va pleca intr-un stagiu de pregatire in Turcia, la Antalya. Nu am stabilit inca exact data plecarii, dar acum cautam sa vedem locuri de cazare si cum vom face deplasarea. Vrem sa plecam pe 4 sau 5 februarie si sa stam pana pe 16 sau 17 febraurie. De asemena, vrem sa disputam cinci amicale in cantonamentul din Turcia, pe 8, 10, 12, 14 si 16 februarie. Despre adversari nu stim inca nimic, dar stiu ca acolo sunt foarte multe echipe in pregatiri asa ca nu cred ca vor fi probleme. La intorcerea in ]ara, cu o saptamana inaintea inceperii returului, vom disputa un meci amical, pe teren propriu, cu forma]ia din Republica Moldova, Zimbru Chisinau. In schimb, meciurile amicale programate in februarie, cu echipele din ligile inferioare din zona Moldovei, vor fi anulate“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca o decizie in ceea ce-i priveste pe cei trei jucatori argentinieni, afla]i in probe, va fi luata de antrenorul Bergodi: „Emmanuel Blanco, Oscar Almada si Gaston Colon vor sta in probe la noi pana cand antrenorul Cirstiano Bergodi va decide daca merita sau nu sa joace la Poli Iasi. Cel mai probabil, o decizie in privin]a lor va fi luata pana la plecarea in cantonamentul din Turcia. Ramane de vazut ce decizie vor lua antrenorii si in ceea ce-i priveste pe cei cinci portari pe care ii avem acum la pregatiri. Dintre Brane], Plesca, Marc, Oghinciuc si Balan, doar trei vor ramane la prima echipa, in timp ce ceilal]i doi vor merge la echipa a doua a clubului“.

Niciun comentariu: