IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 15 ianuarie 2009

PETRU RADU: „AVEM NEVOIE DE UN BUGET DE APROXIMATIV 2,5 MILIOANE DE ERUO“


Presedintele Consiliului de Administratie al clubului Poli Iasi, Petru Radu, a declarat joi ca gruparea din dealul Copoului are nevoie de un buget de 2,5 milioane de euro.
„In urma discutiilor purtate cu domnul presedinte Sorin Boca, am ajuns la concluzia ca avem nevoie de un buget de aproximativ 2,5 milioane de euro. Din aceasta suma, mai bine de un milion de euro il reprezinta datoriile pe care le avem. Restul banilor vor fi folositi pentru efectuarea unui stagiu de pregatire in aceasta iarna, pentru transferul a doi-trei jucatori si pentru plata salariilor si a primelor de joc. Conform procentelor detinute la club, Consiliul Local Iasi trebuie sa dea 980.000 de euro, restul urmand sa fie alocati de actionari si din venituri proprii, adica din sponsorizari, publicitate si vanzare de bilete, abonamente si obiecte promotionale“, a declarat Petru Radu.
Oficialul iesean a mai spus ca pana la sfarsitul lunii ianuarie se vor rezolva toate problemele financiare: „Anul trecut echipa statea mult mai prost din punct de vedere financiar si nu s-a mai facut atata caz. Pentru moment nu au fost gasite resursele necesare rezolvarii problemelor financiare, asta si din cauza crizei care a afectat pe toata lumea. Speram ca pana la sfarsitul lunii ianuarie sa achitam o buna parte din restantele catre jucatori, urmand ca pana in martie sa achitam si celelalte datorii pentru a nu avea probleme cu obtinerea licentei pentru sezonul viitor“.
Radu Petru a mai spus ca singurii care pot salva echipa de la retrogradare sunt jucatorii.
„Nu pot sa spun ca Iasul va scapa sau nu de la retrogradare. Cred ca mai in masura sa spuna acest lucru sunt jucatorii, pentru ca pana la urma ei joaca si ei obtin rezultate. De aceea cred ca daca jucatorii isi vor face cum trebuie datoria, nu vom avea probleme cu retrogradarea. Referitor la achizitii, in aceasta iarna, in urma discutiilor purtate cu domnul Sorin Boca, am decis sa luam doi-trei jucatori, liberi de contract, cel mai probabil din strainatate“, a conchis Petru Radu.

Niciun comentariu: