IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 27 ianuarie 2009

CORNEL BUTA: „BERGODI NU-SI PERMITE SA-SI PATEZE CV-UL CU O RETROGRADARE“


Fundasul echipei Poli Iasi, Cornel Buta, a declarat marti ca antrenorul italian Cristiano Bergodi va face tot posibilul pentru a salva gruparea din dealul Copoului, pentru a nu avea in CV o retrogradare.
„Stim ca ne asteapta un retur de campionat foarte greu si tocmai de aceea muncim foarte mult acum, in pregatiri, si suntem constienti ca aceasta este o perioada dificila. In retur vor fi meciuri foarte grele si nu ne mai permitem pasi gresiti. Tocmai de aceea punem acum osul la treaba. Noi suntem constienti de situatia in care se afla echipa si stim ca domnul Bergodi nu-si permite sa-si pateze CV-ul cu o retrogradare. De aceea vom face tot posibilul pentru a ne atinge obiectivul“, a declarat Cornel Buta.
Jucatorul formatiei iesene a mai spus ca s-a obisnuit deja cu stilul de lucru al antrenorului Cristiano Bergodi: „Impreuna cu ceilalti jucatori, ne-am obisnuit cu metodele de lucru ale domnului Bergodi si speram ca in cel mai scurt timp sa ne acomodam si cu sistemul tactic «4-4-2», pe vrea sa-l aplice Mister (n.r. – Cristiano Bergodi). Este un stil mai defensiv, in care important este sa nu luam gol. Asta nu inseamna ca nu vom ataca. Oricum, sper ca la ora primului meci oficial, cu Universitatea Craiova, sa fim intr-o forma cat mai buna si sa debutam cu dreptul in retur“.

Niciun comentariu: