IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 10 ianuarie 2009

PETRU RADU: „NU VOM FACE ACHIZITII IN ACEASTA IARNA! “


Presedintele Consiliului de Administratie al clubului Poli Iasi, Petru Radu, a declarat sambata, la finalul sedintei acestui for, ca gruparea din dealul Copoului va lupta pentru salvarea de la retrogradare fara a face achizitii in aceasta iarna.
„Am discutat astazi (n.r. – sambata) un plan legat de continuarea echipei în prima liga, insa va trebui sa reducem din cheltuieli. Nu vom face achizitii in aceasta iarna pentru ca eu cred ca ne putem salva de la retrogradare cu ce avem în momentul de fata în lot. Va fi un buget de austeritate, undeva sub doua milioane de euro. Vor fi bani doar pentru nevoile stricte. Oricum, asteptam sa vina si domnul Popa pentru a discuta si cu el aceste probleme“, a declarat Petru Radu.
Oficialul iesean a mai spus ca principala problema care trebuie rezolvata este achitarea ratelor contractuale catre jucatori: „Vrem ca in cel mult doua saptamani sa achitam salariile jucatorilor pe luna noiembrie, urmand ca apoi sa incercam sa achitam si celelalte datorii pana în luna martie, pentru a nu avea probleme cu obtinerea licentei. Trebuie neaparat ca pana in martie sa fim pe zero cu datoriile catre stat“.

Niciun comentariu: