IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 21 ianuarie 2009

IOAN SALAVASTRU: „IN CIUDA OFERTELOR AVUTE, IONUT BALBA RAMANE LA POLI IASI “


Impresarul jucatorul Ionut Balba, Ioan Salavastru a declarat miercuri ca atacantul va ramane la Poli Iasi, desi a avut cateva oferte in aceasta iarna din Rusia si Ucraina.
„Ionut s-a operat la sfarsitul lunii noiembrie si acum se simte foarte bine si doreste sa-l impresioneze pe domnul Bergodi, pentru a-l folosi in cat mai multe meciuri. In aceasta iarna am primit cateva oferte din partea unor impresari din fostul spatiu sovietic, din Rusia si Ucraina. Era vorba de niste sume destul de mari, dar Ionut nu a vrut sa mearga sa dea probe de joc acolo si cred ca nici clubul nu ar fi fost de acord. Astfel in ciuda ofertelor primite, Ionut Balba ramane la Poli Iasi. Le voi spune si acelor impresari decizia pe care a luat-o Ionut si poate vom relua discutiile in vara. Cel mai important pentru Ionut acum este sa se pregateasca foarte bine si sa-l convinga pe domnul antrenor Bergodi ca merita un loc de titular“, a declarat Ioan Salavastru.
Avocatul botosanean a mai spus ca este convins ca antrenorul italian Cristiano Bergodi va reusi sa scape echipa de la retrogradare si spera ca Ionut Balba sa dea cat mai multe goluri pentru a-si ajuta echipa sa atinga acest obiectiv: „Eu cred ca venirea domnului Bergodi la Iasi este de bun augur. El este un tehnician foarte bun, care a facut treaba pe la toate formatiile pe unde a antrenat in Romania si va reusi sa salveze echipa de la retrogradare. In ceea ce-l priveste pe Ionut, eu stiu ca domnul Bergodi l-a apreciat inca din perioada cand antrena la Cluj si l-a dorit sub comanda sa inca de atunci. Acum Ionut are ocazia de a-i demonstra domnului Bergodi ca are valoare si sper sa inscrie cat mai multe goluri in retur si sa-si ajute echipa sa-si atinga obiectivul propus. Ar fi pacat ca un oras asa mare ca Iasul sa nu aiba o formatie in Liga I“.

Niciun comentariu: