IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 17 ianuarie 2009

CRISTIANO BERGODI: „IN PROPORTIE DE 90% RAMAN LA IASI “



Antrenorul italian, Crisitano Bergodi, a declarat sambata seara, la sosirea la Aeroportul International Iasi, ca in proportie de 90% va prelua formatia poli Iasi
„In proportie de 90% raman la Iasi. Maine (n.r. – duminica) vom discuta in detaliu. Nu ma sperie situatia de la Poli Iasi. Daca m-as fi speriat, nu as mai fi venit pana aici. Normal ca daca voi semna cu Poli Iasi voi face tot posibilul sa salvez echipa de la retrogradare. Venirea la Iasi nu este un pas inapoi pentru mine. Nici FC National nu era o echipa foarte mare. La fiecare echipa este foarte greu. La formatiile mari se vre titlul si Cupa Romaniei, la echipele mai mici se lupta pentru salvarea de la retrogradare. Oricum ar fi, este greu. Eu am venit la Iasi cu sufletul deschis si cu pasiune“, a declarat Cristiano Bergodi.
Tehnicianul a mai spus ca ii stie pe marea majoritate a jucatorilor ieseni: „Normal ca ii stiu pe jucatorii ieseni. Chiar daca am plecat din Romania, am urmarit pe internet meciurile din campionatul Romaniei. Si stiu pe marea majoritate a jucatorilor de la Poli Iasi. Pentru a avea rezultate, important este sa fie asigurata linistea financiara. Jucatorii trebuie sa fie linistiti si sa se gandeasca doar la fotbal“.
Referitor la declaratia lui Ionut Popa, care a spus ca Bergodi este un antrenor mai bun ca el, antrenorul italian a spus: „Am vazut ca a vorbit foarte frumos despre mine. Si multumesc lui Ionut pentru apreciere. Nu cred ca sunt mai valoros ca el. El este un tehnician foarte bun, care a facut multe lucruri bune aici la Iasi. Ma stiu cu Ionut, pe care il apreciez“.
La aeroport, antrenorul italian a fost asteptat de aproximativ 50 de fani ieseni, care au scandat „Bergodi, ramai la iasi, salveaz-o pe Poli Iasi“.
Crisitano Bergodi s-a declarat incantat de primirea facuta de suporterii ieseni: „Chiar nu ma asteptam la o asemenea primire. Stiam ca suporterii ieseni sunt foarte clazi. A fost o surpriza pentru mine. Daca voi semna, sunt sigur ca ma voi intelege cu fanii ieseni. Sunt convins ca ne vor sustine meci de meci, dar va depinde numai de noi sa obtinem rezultate pentru a-i multumi“.

Niciun comentariu: