IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 17 ianuarie 2009

PETRU RADU: „BUGETUL ECHIPEI PENTRU RETUR VA FI DE 2,2 MILIAONE DE EURO“


Presedintele Consiliului de Administratie al clubului Poli Iasi, a declarat sambata, dupa sedinta Adunarii Generale a Actionarilor, ca bugetul pentru retur al gruparii din dealul Copoului va fi de 2,2 milioane de euro.
„Saptamana tercuta, presedintele executiv al clubului, domnul Sorin Boca, a propus ca bugetul echipei sa fie de 2,5 milioane de euro. Dupa analiza facuta de actionari s-a ajuns la concluzia ca bugetul echipei pentru retur va fi de 2,2 milioane de euro. Actionarii au considerat ca aceasta suma ar ajunge pentru a se atinge obiectivul propus, salvarea de la retrogradare. De asemenea, s-a decis ca jucatorii sa-si primeasca banii pe luna noiembrie in cateva zile, iar in maxim o saptamana sa achitam si ratele contractuale aferente lunii decembrie“, a declarat Petru Radu.
Oficialul iesean a mai precizat ca trei actionari si-au exprimat intentia de a renunta la o parte din actiuni: „In urma discutiei avute astazi (n.r. – sambata), trei dintre actionari au spus ca nu mai pot contribui la bugetul clubului cu suma stabilita initial si am decis de comun acord cu ceilalti actioanri ca acestia sa cesioneze actiunile. Nu pot spune care sunt acei actionari pana in momentul in care acestia nu-si vor da acceptul scris pentru cesionarea actiunilor. Am discutat si posibilitatea cooptarii unor noi oameni de afaceri in actionariat“.
Referitor la viitorul antrenor, Petru Radu a spus ca actionarii vor asigura linistea financiara solicitata.
„Daca pana acum s-a mers doar pe promisiuni de palta, astazi (n.r. – sambata) actionarii si-au dat acordul scris ca vor achita sumele stipulate. In acest fel se va garanta linistea financiara pe care a solicitat-o noul antrenor“, a conchis Petru Radu.

Un comentariu:

Anonim spunea...

La Politehnica Iasi nu exista actionari privati, este o smecherie prin care Dascalu&co au dat niste bani, urmand sa ii recupereze prin diverse afaceri cu municipalitatea.
E asa de greu sa te uiti la Registrul Comertului. Altii au verificat. Uite aici:

www.financiarul.ro/2009/01/16/primarul-nichita-minte-politehnica-iasi-are-aceiasi-actionari-ca-in-2006