IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 20 februarie 2008

COMUNICAT DE PRESA


Conducerea clubului de fotbal Politehnica Iasi a luat act cu surprindere si dezamagire de suspiciunile de non-combat care au aparut inaintea meciului cu Steaua Bucuresti. Fata de aceste suspiciuni si fata de toate declaratiile care au aparut in cursul zilei de astazi intr-un cotidian de sport, vrem sa facem urmatoarele precizari:
Presupusa discutie dintre jucatori si antrenorul Ionut Popa prezentata in cotidianul respectiv nu a existat NICIODATA. Jucatorii nostri nu si-au pus niciodata problema ca meciul de duminica nu se va juca pe teren si implicit nu aveau cum sa-l chestioneze pe antrenorul Ionut Popa asupra acestui aspect.
2.
Intelegem ca miza pentru castigarea campionatului este una uriasa, atat din punct de vedere sportiv, cat si financiar, dar Politehnica Iasi este si va ramane in afara acestor lupte. Nu vrem sa fim amestecati in razboaiele echipelor din capitala cu echipa din Cluj si nici invers.
3.
Jucatorii nostri se vor agata de fiecare minge pentru a castiga acest meci si avem incredere maxima atat in ei cat si in conducerea tehnica a echipei. Prin aceste acuze s-a incercat destabilizarea atmosferei la echipa, dar tot ce s-a reusit a fost sa ne mobilizeze si mai mult si sa ne motiveze inca o data in plus, sa castigam jocul de duminica.
Cu speranta ca articole de acest gen nu vor continua sa apara si in zilele urmatoare, va asiguram de toata consideratia noastra.


Presedinte
Politehnica Iasi
Ing. Sorin Boca

Niciun comentariu: