IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 22 februarie 2008

POPA ESTE PESIMIST INAINTEA MECIULUI CU STEAUA


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat vineri ca ii este foarte greu sa le ridice moralul jucatorilor pentru partide de duminica, de pe teren propriu, cu Steaua Bucuresti.
„Am constat ca la aceasta echipa se intampla fenomene care nu-mi convin. In pauza competitionala, am incercat sa imbin pregatirea fizica si tehnica cu cea psihologica si in mare masura am reusit. Tot ce-am construit in pregatiri s-a destramat intr-o singura zi. A fost de-ajuns un articol in presa, care cred ca este unic in istorie, ca sa darame moralul echipei. Am fost facuti vanzatori, blatisti! Mi-e greu sa-i mobilizez acum pe jucatori si sa le spun ca ce apare in presa nu conteaza. Ca sunt doar minciuni. Acum totul depinde de inteligenta jucatorilor“, a spus Ionut Popa.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca marea majoritate a lucrurilor negative pornesc din jurul echipei: „Pentru meciul cu Steaua, cred ca va conta cel mai mult ambitia si mobilizarea jucatorilor mei. E clar ca intalnim cea mai galonata echipa si ar fi absurd sa vin sa spun ca-i batem, ca-i calcam in picioare! Ne dorim sa castigam acest meci, dar va fi foarte greu deoarece tot raul pleaca din jurul echipei. Sunt lucruri care «transpira» din vestiar, sunt oameni din jurul echipei care lovesc in jucatori... Ramane de vazut ce va fi. Nu vedeti ca in tara asta fiecare face ce vrea?! Cred ca doar Vlad Tepes ar putea sa ne mai salveze!“

Niciun comentariu: