IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 20 februarie 2008

REMIZA IN STIL ITALIAN IN LIGA


  • Formatia AC Milan a reusit aseara, in deplasare, sa smulga un rezultat de egalitate, scor 0-0, in compania echipei Arsenal Londra.

Constienti ca nu pot face fata vitezei impuse de tinerii jucatori ai Arsenalului, italienii au gandit o tactica de asteptare, cu aglomerarea centrului terenului si cu mingi aruncate spre Kaka si Pato.
~n aceste conditii, elevilor lui Arsene Wenger le-a fost destul de greu sa se apropie in prima repriza de poarta lui Kalac, doar Adebayor (‘8 si ’25) si Flamini (’35) punand la incercare vigilenta goal-keeper-ului milanez.
Debutul partii a doua a jocului a scos la iveala o alta echipa engleza, decisa sa transeze soarta jocului cat mai repede. Astfel, dupa ce Kaka a fost aproape de autogol in minutul 50, a urmat un adevarat asediu la poarta lui Kalac.
Mai intai, Eboue (’52) a trimis pe langa poarta din interiorul careului, apoi Adebayor a reusit sa introduca mingea in poarta (’53), insa din pozitie de off-side. Un minut mai tarziu, acelasi Adebayor a fost blocat de Kalac, din postura de singur cu portarul advers.
Odata cu trecerea timpului, italienii au echilibrat jocul si Oddo a semnat o mare ocazie pentru milanezi in minutul 62.
Ultimul sfert de ora din joc le-a apartinut tot gazdelor, insa Kalac s-a dovedit a fi imbatabil la suturile lui Fabregas (’74) si Adebayor (’83).
Englezii puteau, totusi, termina partida invingatori daca Adebayor nu ar fi nimerit transversala, din doi metri, in minutul al patrulea al prelungirilor.
Pana la urma, scorul final a fost acelasi ca la inceputul jocului, 0-0, si italienii asteapta cu incredere returul de pe „San Siro“.
Iata celelalte rezultate inregistrate miercuri seara in prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor:

  • Celtic Glasgow – FC Barcelona 2-3 (2-1)

Au marcat: Hesselink (’16), Robson (’38) / Messi (’18, ‘79), Henry (’52)

  • Olympique Lyon – Manchester United 1-1 (0-0)

Au marcat: Benzema (‘54) / Tevez (’87)

  • Fenerbahce – FC Sevilla 3-2 (1-1)
Au marcat: Kezman (’17), Lugano (’57), Senturk (’87) / Edu (’23 – autogol), Escude (’66).

Niciun comentariu: