IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 25 februarie 2008

POLI IASI A INVINS MILIOANELE DE EURO ALE LUI BECALI



Saptamina care a premers partida de aseara a fost marcata de tot felul de acuze aduse prin intermediul presei bucurestene, dar si din partea oficialilor echipei CFR Cluj.
Prin jocul prestat, dar si prin daruirea cu care au abordat acest meci, iesenii au dat o palma celor care i-au acuzat de „blat“ cu Steaua.
Partida de aseara a inceput cum nu se putea mai bine pentru gazde.
Cristea a trimis peste poarta lui Zapata inca de la prima faza de joc, pentru ca un minut mai tirziu, centrarea decarului stelist sa fie reluata in proprie poarta de Nicolita.
Vazindu-se condusi inca din primele minute de joc, stelistii s-au aruncat spre poarta lui Branet, insa Ovidiu Petre a trimis pe linga poarta din pzoitie buna, in minutul 13, iar lovitura libera executata de Dica in minutul 38 a fost prinsa de goal-keeper-ul iesean.
In ultimul minut de joc, Moreno putea restabili egalitatea, insa Branet s-a opus sutului atacantului stelist.
La doua minute de la reluare, Moreno a speculat o gafa a defensivei iesene si l-a invins pe Branet cu un sut din interiorul careului.
Iesenii nu au resimtit socul egalarii si in minutul 60 Onut a insris golul victoriei, dupa ce Zapata a respins in bara lovitura libera executata de Cristea, de pe partea stinga.
Ultimul sfert de ora de joc a fost la discretia stelistilor, insa Branet s-a dovedit a fi imbatabil la ocaziile lui Moreno, ramas singur cu goal-keeper-ul iesean (74’, 79’) si la lovitura libera executata de Dica.
Scor final 2-1 pentru Poli Iasi si acest rezultat aduce o gura mare de oxigen pentru formatia lui Ionut Popa, aflata in lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Niciun comentariu: