IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 29 februarie 2008

POPA AVERTIZEAZA: „MECIUL CU BUZAUL ESTE MAI GREU DECAT CEL CU STEAUA!“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat vineri ca se asteapta la o partida mult mai grea la Buzau, cu Gloria, decat a fost meciul de acasa cu Steaua.
„Meciul cu Buzaul e mai greu decat cel cu Steaua! In ultimele zece partide, Buzaul a pierdut doar la Craiova si asta spune multe. Au o formatie tanara, bataioasa, cu un moral bun dupa ce s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei. Au jucatori buni precum Simion, Tudose, Eze sau Bicfalvi. In plus, noi avem mai multe probleme de lot. Fara trei-patru titulari fata de meciul cu Steaua, noua ne va fi foarte greu. Mizez, totusi, pe dorinta de afirmare a jucatorilor care vor intra duminica pe teren“, a declarat Ionut Popa.
Presedintele clubului iesean, Sorin Boca, a spus ca este optimist si ca se asteapta la un rezultat bun duminica: „Am obtinut o victorie frumoasa in fata Stelei, dar asta nu valoreaza nimic daca nu obtinem un rezultat bun si la Buzau. Sunt convins ca intalnim o formatie care joaca foarte bine mai ales pe teren propriu. Au batut Timisoara, Steaua, deci ne va fi foarte greu. Situatia noastra in clasament nu este extraordinara si de aceea mergem la Buzau sa luam punct sau puncte. Pentru partida de la Buzau, noi vom pune la dispozitia fanilor doua autobuze, care vor pleca in ziua meciului si vom miza pe sustinerea a cel putin 70 de suporteri“.

Niciun comentariu: