IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 22 februarie 2008

LACATUS VINE SA IA TREI PUNCTE IN COPOU


Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a declarat vineri ca echipa din Ghencea are ca obiectiv cistigarea tuturor partidelor ramase din campionat, dar nici daca vor reusi acest lucru ros-albastrii nu sunt siguri de cucerirea titlului.
„Pentru noi este important, si asta ne-am propus, sa cistigam toate meciurile pina la finalul campionatului, dar chiar si asa nu suntem siguri ca vom cistiga titlul. Diferenta din clasament nu o fac derby-urile, ci partidele cu echipele mici“, a declarat Marius Lacatus, care a vorbit si despre meciul stelistilor cu Poli Iasi: „O sa fie un meci greu la Iasi, dar sper sa obtinem cele trei puncte, care sunt foarte importante. Ne-ar putea da un moral bun în perspectiva meciului cu CFR Cluj“.
Marius Lacatus a vorbit si despre acuzatiile de blat care se aduc meciului dintre Steaua si Poli Iasi: „Noi ne vedem de treaba noastra si cel mai bine ar fi ca fiecare sa se uite la echipa lui. Cei care dau diferite interviuri, cum ca va fi un meci trucat, trebuie sa admita ca sunt doar inventii. Cred ca toata lumea s-a saturat sa auda astfel de lucruri“. Tehnicianul a adaugat ca vrea ca acest campionat sa se joace doar pe teren: „Sper ca toti cei implicati sa încerce sa cistige titlul folosind doar metode sportive. Nu ma tem de nimeni si respect toti adversarii. Daca dusmania dintre conducatori se va transmite, în sens pozitiv, catre jucatori, atunci e un lucru bun pentru noi si ne-ar putea ajuta“.

Niciun comentariu: