IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 23 februarie 2008

PARTIDA CU STEAUA SE VA DISPUTA CU CASA INCHISA


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat sambata ca biletele pentru partida de duminica, de pe teren propriu, cu Steaua Bucuresti, s-au epuizat in aproximativ doua ore de la punerea in vanzare.
„Pentru partida cu Steaua, noi am pus in vanzare 5.900 de bilete. Casele de bilete au fost deschise astazi (n.r. – sambata) la ora 9.00, insa cozile pentru tichetele la meciul cu Steaua se formasera cu mult timp inainte. Astfel, biletele au fost epuizate în aproximativ doua ore. Acest lucru nu poate decat sa ne bucure. Inseamna ca lumea doreste sa vina sa vada la lucru echipa favorita si stadionul va fi arhiplin“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca alte 600 vor fi oferite suporterilor stelisti: „Conform in]elegerii avute cu Steaua, 50 de bilete le sunt oferite ca reciprocitate. Alte 250 de bilete au fost solicitate contracost pentru fanii care vin de la Bucuresti. Restul pana la 600 vor fi achizi]ionate de suporteri stelisti din zona Moldovei. 4.500 de locuri pe stadion sunt rezervate pentru abona]ii nostri“.

Niciun comentariu: