IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 27 februarie 2008

SEMIFINALELE CUPEI ROMANIEI, INTERSIZE BUCURESTENILOR!


Formatia Dacia Mioveni s-a calificat in semifinalale Cupei Romaniei dupa ce a invins miercuri cu scorul de 1-0 (0-0), pe Dinamo Bucuresti, in optimile de finala ale competitiei.
Unicul gol al partidei a fost reusit de Robert Neagoe, care a transformat un penalty obtinut de Chihaia in minutul 56.
In minutul 5 al partidei, mijlocasul Andrei Margaritescu a fost eliminat de Tiberiu Lajos, dupa ce l-a prins de gat pe Madalin Murgan, care il faultase anterior.
In minutul 20, formatia campioana a beneficiat de o lovitura de pedeapsa, dupa ce Miclaus a oprit cu mana centrarea lui Stoican, insa Ionel Danciulescu a ratat deschiderea scorului trimitand peste poarta.
In ultimul minut de joc, Dinamo a reusit sa inscrie prin Ianis Zicu, insa reusita a fost anulata, corect, pe motiv de off-side.
In celalalt meci de ieri, Unirea Urziceni a eliminat formatia Rapid Bucuresti, dupa ce s-a impus cu scorul de 1-0 (0-0). Unicul gol al partidei a fost reusit de Mara, in minutul 71.
De remarcat ca in minutul 34, Galamaz a ratat o lovitura de la 11 metri.

Joi se vor disputa celelalte doua meciuri din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei. De la ora 16.15 va avea loc partida Gloria Buzau – Pandurii Tg. Ju, iar de la ora 20.30 se vor intalni CFR Cluj si FC Brasov. Ambele dispute vor fi transmise in direct de Antena 1.

Niciun comentariu: