IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 22 februarie 2008

ROMANIA A RATAT SANSA DE A AVEA TREI ECHIPE IN LIGA


Romania a pierdut, in urma rezultatelor de joi din cupele europene, pozitia a sasea in topul coeficientilor si, implicit, sansa de a inscrie trei echipe in Liga Campionilor, din care doua direct in grupe, in editia 2009-2010 a competitiilor continentale.
Rusia a depasit Romania datorita victoriei lui Spartak Moscova, scor 2-0 cu Olympique Marseille, acumuland 40,750 de puncte in ultimele cinci sezoane ale cupelor europene. In aceasta perioada, coeficientul Romaniei este de 40,599 puncte.
Daca ar fi ramas pe locul 6, Romania ar fi inscris in editia 2009-2010 a cupelor europene, trei echipe in Liga Campionilor, din care doua direct in grupe, si trei in Cupa UEFA. Pozitia a saptea permite Romaniei sa alinieze la startul competitiilor europene din 2009-2010, tot sase echipe, dar distribuite altfel, doua in Liga Campionilor, una in grupe si una in preliminarii, si patru in Cupa UEFA.
Teoretic, Romania nu se poate clasa mai jos de locul 9 in topul coeficientilor la finalul acestui sezon, singurele tari care ar mai putea sa o depaseasca fiind Portugalia si Olanda, insa numarul de echipe inscrise in cupele europene va fi acelasi, adica sase, deoarece tarile clasate pe locurile 7-12 au dreptul la cate doua echipe in Liga Campionilor si patru in Cupa UEFA.

Niciun comentariu: