IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 21 februarie 2008

IESENI, TARI IN PISTOL


  • In perioada 24 februarie-3 martie, localitatea Winterthur (Elvetia) va gazdui Campionatele europene de tir – arme cu aer comprimat pe distanta de zece metri. In program sunt cuprinse 12 probe de pistol si pusca pentru seniori si juniori.
Romania va fi reprezentata la aceasta competitie de un lot format din opt sportivi, intre care se afla si trei sportivi ieseni. Acestia sunt Sorin Babii, de Omega Tehnoton Iasi, Alexandru Sauca si Vlad Sacaleanu, de la Politehnica Iasi.
Ceilalti componenti ai lotului sunt: Alin Moldoveanu (Dinamo), Laura Racolciuc (CSS Radauti), Laura Mihalcea (Dinamo), Gerogiana Pintea (CSM Arad – Dinamo), Magdalena Dudeanu (CS Teleorman). Antrenorii lotului sunt ieseanul Ion Sacaleanu si aradeanul Gheorghe Pop.
Cheltuielile de deplasare la aceasta competitie sunt suportate de federatia Romana de Tir si de Clubul Omega Tehnoton Iasi.
La plecarea lotului, presedintele clubului iesean si vicepresedintele federatiei de specialitate, Maricel Popa, a declarat ca se asteapta la cel putin doua medalii.
„Va fi un concurs extrem de puternic, la care si-au anuntat participarea 41 de tari, la start urmind sa se alinieze circa 700 de sportivi. Noi mizam pe valoarea lui Sorin Babii, la seniori, si Alexandru Sauca, la juniori, ambii in proba de pistol. Mizez si pe forma buna a puscasului Alin Moldoveanu, care in scurt timp va fi legitimat la Clubul Sportiv Omega Tehnoton Iasi. Asa cum am mai spus, nu voi avea liniste pina nu voi aduce la Iasi o medalie olimpica la tir. Acest lucru s-ar putea intimpla in aceasta vara, la Jocurile Olimpice“, a declarat Maricel Popa.

Niciun comentariu: