IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 28 februarie 2008

POLI IASI VA ACHITA DATORIILE CATRE JUCATORI


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat joi ca gruparea din dealul Copoului incearca in aceste zile sa achite o mare parte dintre datoriile avute catre jucatori.
„Vrem ca pana la plecarea spre Buzau, unde duminica vom intalni formatia locala Gloria, sa achitam jucatorilor o mare parte dintre datoriile avute catre ei. Speram sa le achitam macar drepturile contractuale cuvenite lunii ianuarie. Vrem sa aiba un moral bun pentru partida de la Buzau si de aceea facem aceste eforturi pentru ca ei sa se gandeasca doar la fotbal si nu la bani. Din resurse proprii, vom plati si prima pentru victoria cu Steaua“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca spera ca in cel mai scurt timp sa fie achitate toate datoriile pe care le are clubul: „Am incredere ca vom reusi in cel mai scurt timp sa achitam toate datoriile si ca nu vom avea nici o problema in a incheia cu bine, din punct de vedere financiar, acest campionat. Ii asteptam in continuare pe toti oamenii de afaceri din oras, care vor sa sustina echipa si le garantez ca jucatorii le vor da destule motive sa bage adanc mana in buzunar“.

Niciun comentariu: