IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 28 februarie 2008

JENANT: NIMENI NU A VRUT BANDEROLA DE CAPITAN LA RAPID


In partida pierduta miercuri seara de Rapid in Cupa Romaniei, in fata Unirii Urziceni, giulestenii au evoluat fara capitan in ultimele 25 de minute ale meciului.
Capitanul de drept al giulestenilor, Vasile Maftei, a parasit terenul accidentat in minutul 42, iar urmatorul jucator desemnat a purta banderola a fost Daniel Pancu. Dupa schimbarea ieseanului, banderola a ajuns la Marius Constantin, care a refuzat insa sa o poarte!
Fundasul i-a oferit-o lui Coman, care la randul sau a lasat-o jos, langa stalpul portii, astfel ca Rapid a evoluat in ultimele 25 de minute fara capitan.
Presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti, Gigi Corsicanu, a luat pozi]ie fa]a de gestul elevilor lui Rednic si l-a acuzat pe Constantin. „Marius Constantin ar trebui pedepsit drastic pentru ca a refuzat banderola. Nu e posibil asa ceva! Poate ar trebui chiar exclus din echipa pentru acest gest", a tunat Corsicanu, completat de Copos: „Nu e posibil ca niciun jucator sa nu ia banderola“.
Si antrenorul Mircea Rednic a critic gestul jucatorilor sai: „Este rusinos ceea ce s-a intamplat cu banderola. Sunt unii care se bat cu pumnii in piept si se vopsesc, dar pe teren nu fac nimic“.

Niciun comentariu: