IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 20 martie 2008

CONTINUA PROBLEMELE DE LOT LA POLI IASI


Presedintele clubului Poli, Sorin Boca, a declarat joi ca pentru partida de sambata, de pe teren propriu, cu CFR Cluj, antrenorul Ionut Popa nu poate conta pe doi jucatori, alti trei fotbalisti fiind incerti.
„Profesoru’ (n.r. – antrenorul Ionut Popa) era foarte suparat dupa meciul cu Dinamo pentru ca pe langa cele trei puncte l-a pierdut si pe Sfarlea pentru meciul cu CFR Cluj. In plus, Pecnik, Balba si Paruolo s-au accidentat si sunt incerti pentru partida de sambata. Ramane in continuare accidentat Tincu, in schimb ar putea sa revina Adrian Ilie si Straton", a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca a luat decizia de a pune in vanzare biletele pentru partida cu CFR Cluj incepand de vineri: „Intalnim liderul si sunt convins ca iesenii vor dori sa vina la acest meci. Tocmai de aceea am luat decizia de a pune in vanzare biletele pentru partida de sambata inca de maine, de la ora 8.00, la casele de bilete ale Stadionului „Emil Alexandrescu“. Pretul unui bilet le tribuna este de 15 lei, iar un bilet la peluza costa 8 lei. In cazul in care biletele nu vor fi epuizate vineri, vanzarea va continua si sambata incepand cu aceeasi ora“.

Niciun comentariu: