IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 20 martie 2008

POPA: „SE VA AJUNGE LA CRIME PE TEREN!“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat joi seara ca dupa evenimentele de la meciul Rapid – Steaua violentele vor escalada si se va ajunge la crime pe stadioane.
„Este indamisibil ce se intampla! Eu de cand spun ca se va ajunge la lucruri mult mai grave. Huliganismul este in floare la noi! Se va ajunge la crime pe teren! O sa vedeti! Suntem un popor lipsit de civilizatie si ne vom face de ras in toata lumea“, a declarat Ionut Popa.
Tehnicianul iesean a mai spus ca daca s-ar fi luat masuri drastice dupa incidentul de la meciul nostru de la Buzau, cu Gloria, nu s-ar mai fi ajuns aici: „La meciul nostru de la Buzau a intrat unul cu pistolul pe teren. {i? Nu s-a intamplat nimic. Am spus ca va fi mai grav. Daca i-ar fi retrogradat atunci pe buzoieni, nu se mai ajungea la alte violente. Ar fi fost puterea exemplului. Asa... Va fi din ce in ce mai grav. O sa fie si crime! O sa vedeti. Ma gandesc foarte serios sa ma retrag in vara. Nu mai are rost. ~njuraturi, violenete. Da’ de ce sa suport toate astea?! Pentru ce?!“

Niciun comentariu: